Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Tomatoes — Guide to cold storage and refrigerated transport
(Tomates — Guide pour l´entreposage et le transport réfrigérés)
Norma vydána dne 27.6.1991
Vybrané provedení:
Potatoes — Storage in the open (in clamps)
(Pommes de terre — Entreposage en plein air (en prismes))
Norma vydána dne 27.11.1986
Vybrané provedení:
Cereals, pulses and other food grains — Nomenclature
(Céréales, légumineuses et autres graines alimentaires — Nomenclature)
Norma vydána dne 22.2.2013
Vybrané provedení:
Cereals — Vocabulary
(Céréales — Vocabulaire)
Norma vydána dne 30.1.2015
Vybrané provedení:
Ships and marine technology — Deep-sea hydraulic winch equipment
(Titre manque)
Norma vydána dne 3.5.2023
Vybrané provedení:
Wheat — Determination of the sedimentation index — Zeleny test
(Blé tendre — Détermination de l´indice de sédimentation — Test de Zélény)
Norma vydána dne 28.8.2007
Vybrané provedení:
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 1: Détermination de l´absorption d´eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe)
Norma vydána dne 15.1.2025
Vybrané provedení:
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 2: Détermination des caractéristiques rhéologiques au moyen de l´extensographe)
Norma vydána dne 15.1.2025
Vybrané provedení:
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 3: Détermination de l´absorption d´eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du valorigraphe)
Norma vydána dne 29.12.1988
Vybrané provedení:
Textiles — Quantification of carbon fibre constituent element — Elemental analyser method
(Textiles — Quantification des éléments constitutifs des fibres de carbone — Méthode de l´analyseur élémentaire)
Norma vydána dne 11.10.2023
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.