Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a serotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 2: Stanovenie počtu miniaturizovanou metódou najpravdepodobnejšieho počtu (ISO/TS 6579-2: 2012) (Norma na priame používanie ako STN).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella. Část 2: Stanovení počtu miniaturizovaných metodou nejpravděpodobnější počet (ISO / TS 6579-2: 2012) (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.3.2013
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN P CEN ISO/TS 6579-2
Třídící znak: 560088
Katalogové číslo: 116669
Datum vydání normy: 1.3.2013
Kód zboží: NS-546057
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
1.5.2014
1.5.2014
1.6.1986
1.11.2009
1.11.2009
1.2.2010
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.