Norma STN EN ISO 4833-2 1.5.2014 náhled

STN EN ISO 4833-2 (560083)

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravinářského řetězce. Horizontální metoda stanovení počtu mikroorganismů. Část 2: Metoda počítání kolonií kultivovaných při 30 ° C očkováním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013).



NORMA vydána dne 1.5.2014


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 4833-2
Třídící znak: 560083
Katalogové číslo: 118831
Datum vydání normy: 1.5.2014
Kód zboží: NS-538569
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 4833-2 (01.04.2014)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

STN EN ISO 4833-2:2014/A1 (560083) Změna

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média. Zmena A1: Objasnenie rozsahu pôsobnosti (ISO 4833-2: 2013/Amd 1: 2022) (Norma na priame používanie ako STN).

Změna vydána dne 1.5.2022

Doporučujeme obdobnou normu!
ČSN EN ISO 4833-2:2014/A1 (01.08.2022)
Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.