Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní. Část 1: Metoda počítání kolonií ve výrobcích s aktivitou vody větší než 0,95.
NORMA vydána dne 1.2.2010
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ | |
Objednat včetně oprav
|
Označení normy: STN ISO 21527-1
Třídící znak: 560087
Katalogové číslo: 109934
Datum vydání normy: 1.2.2010
Kód zboží: NS-543663
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných kvasiniek a plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkazy 1 , 2 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu väčšiu ako 0,95 vajcia, mäso, mliečne výrobky (okrem sušeného mlieka), ovocie, zelenina, čerstvé cestoviny atď.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.
Oprava vydána dne 1.5.2010
Vybrané provedení:1.11.2011
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2011
1.3.2013
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.3.2007
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.