Norma STN P CEN ISO/TS 13136 1.3.2013 náhled

STN P CEN ISO/TS 13136 (560118)

Mikrobiológia potravín a krmív. Metóda na dôkaz patogénov v potravinách na základe polymerázovej reťazovej reakcie (PCR) s priebežnou analýzou. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli (STEC) produkujúcich shigatoxíny, patriacich do kmeňov O157, O111, O26, O1 (ISO/TS 13136: 2012) (Norma na priame používanie ako STN).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv. Metoda na důkaz patogenů v potravinách na základě polymerázové řetězové reakce (PCR) s průběžnou analýzou. Horizontální metoda průkazu bakterií Escherichia coli (STEC) produkujících shigatoxin, patřících do kmenů O157, O111, O26, O1 (ISO / TS 13136: 2012) (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydána dne 1.3.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN P CEN ISO/TS 13136
Třídící znak: 560118
Katalogové číslo: 116670
Datum vydání normy: 1.3.2013
Kód zboží: NS-545974
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN P CEN ISO/TS 13136 (01.12.2013)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.