Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Metóda na dôkaz patogénov v potravinách na základe polymerázovej reťazovej reakcie (PCR) s priebežnou analýzou. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli (STEC) produkujúcich shigatoxíny, patriacich do kmeňov O157, O111, O26, O1 (ISO/TS 13136: 2012) (Norma na priame používanie ako STN).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Metoda na důkaz patogenů v potravinách na základě polymerázové řetězové reakce (PCR) s průběžnou analýzou. Horizontální metoda průkazu bakterií Escherichia coli (STEC) produkujících shigatoxin, patřících do kmenů O157, O111, O26, O1 (ISO / TS 13136: 2012) (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.3.2013
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN P CEN ISO/TS 13136
Třídící znak: 560118
Katalogové číslo: 116670
Datum vydání normy: 1.3.2013
Kód zboží: NS-545974
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
1.5.1984
1.5.1984
1.5.1984
1.5.1984
1.7.2001
1.2.1996
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.