Oprava STN ISO 21527-1:2010/Oprava1 1.5.2010 náhled

STN ISO 21527-1:2010/Oprava1 (560087)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní. Část 1 : Metoda počítání kolonií ve výrobcích s aktivitou vody větší než 0,95.



NORMA vydána dne 1.5.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 21527-1:2010/Oprava1
Třídící znak: 560087
Katalogové číslo: 110819
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.5.2010
Kód zboží: NS-543662
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Anotace textu normy STN ISO 21527-1:2010/Oprava1 (560087):

Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných kvasiniek a plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkazy 1 , 2 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu väčšiu ako 0,95 vajcia, mäso, mliečne výrobky (okrem sušeného mlieka), ovocie, zelenina, čerstvé cestoviny atď.

Tato změna (oprava) patří k této normě:

STN ISO 21527-1 (560087)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.

Norma vydána dne 1.2.2010

Doporučujeme obdobnou normu!
ČSN ISO 21527-1 (01.01.2009)
Vybrané provedení:
Slovensky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.