Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov. Časť 1: Volhardova metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridů. Část 1: Volhardova metoda (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).
NORMA vydána dne 1.12.2002
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 1841-1
Třídící znak: 576031
Katalogové číslo: 88862
Datum vydání normy: 1.12.2002
Kód zboží: NS-543587
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto medzinár. norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu chloridu v mase a mäse a mesových výrobkoch vrátane hydiny.
1.7.1965
1.4.1988
1.2.1986
1.2.1986
1.2.1986
1.6.2010
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.