Norma STN ISO 1841-1 1.12.2002 náhled

STN ISO 1841-1 (576031)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov. Časť 1: Volhardova metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridů. Část 1: Volhardova metoda (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).



NORMA vydána dne 1.12.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 1841-1
Třídící znak: 576031
Katalogové číslo: 88862
Datum vydání normy: 1.12.2002
Kód zboží: NS-543587
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 1841-1 (01.05.1999)

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN ISO 1841-1 (576031):

Táto medzinár. norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu chloridu v mase a mäse a mesových výrobkoch vrátane hydiny.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.