Norma STN EN ISO 16654 1.11.2001 náhled

STN EN ISO 16654 (560105)

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157 (ISO 16654: 2001) (Norma na priame používanie ako STN).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie poživatin a krmiv. Horizontální metoda průkazu bakterií Escherichia coli O157 (ISO 16654: 2001) (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydána dne 1.11.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 16654
Třídící znak: 560105
Katalogové číslo: 18932
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-536604
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 16654 (01.02.2002)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

STN EN ISO 16654:2001/A1 (560105) Změna

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157 (ISO 16654: 2001/Amd 1: 2017) (Norma na priame používanie ako STN).

Změna vydána dne 1.11.2017

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil
STN EN ISO 16654:2001/A2 (560105) Změna

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157. Zmena A2: Zahrnutie skúšania účinnosti kultivačných médií a činidiel (ISO 16654: 2001/Amd 2: 2023) (Norma na priame používanie ako STN).

Změna vydána dne 1.5.2023

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.