Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania majonéz. Senzorické skúšanie.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení majonéz. Senzorické zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.1980
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 580170-2
Třídící znak: 580170
Katalogové číslo: 65531
Datum vydání normy: 1.4.1980
Kód zboží: NS-500538
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Drůbež a vejce
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Smyslová analýza potravin
1.12.1981
1.12.1981
1.12.1981
1.12.1981
1.9.2001
1.9.2001
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.