Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania majonéz. Mikrobiologické skúšanie.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení majonéz. Mikrobiologické zkoušení.
NORMA vydána dne 1.12.1981
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 580170-8
Třídící znak: 580170
Katalogové číslo: 65537
Datum vydání normy: 1.12.1981
Kód zboží: NS-500544
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Mikrobiologie potravin
Drůbež a vejce
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
NEPLATNÁ
1.9.2004
NEPLATNÁ
1.9.2004
NEPLATNÁ
1.10.2004
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.4.2014
1.9.2002
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.