Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu tuku.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku.
NORMA vydána dne 1.5.1984
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 560146-4
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 64772
Datum vydání normy: 1.5.1984
Kód zboží: NS-500083
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
1.1.1984
1.9.1985
1.4.1986
1.5.1993
1.9.1995
1.11.1986
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.