Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu popola.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela.
NORMA vydána dne 1.4.1986
| Jazyk | |
| Provedení |
|
| Dostupnost | Prodej skončil |
| Cena | NADOTAZ bez DPH |
| NA DOTAZ |
Označení normy: STN 560146-6
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 64774
Datum vydání normy: 1.4.1986
Kód zboží: NS-500085
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
1.11.1986
1.9.1995
1.11.2001
1.12.2001
1.12.2001
1.2.2002
Poslední aktualizace: 02.12.2025 (Počet položek: 2 249 155)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.