Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
Automaticky přeložený název:
Koření - Stanovení cizích látek a obsahu cizorodých látek
NORMA vydána dne 5.10.2009
Označení normy: ISO 927:2009-ed.3.0
Datum vydání normy: 5.10.2009
Kód zboží: NS-436855
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1
(Épices — Détermination de la teneur en matieres étrangeres — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 7.9.2012
Vybrané provedení:24.7.1997
23.8.1990
1.5.1983
1.9.1984
1.11.1982
16.12.1999
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.