Oprava ISO 927:2009-ed.3.0/Cor1:2012 7.9.2012 náhled

ISO 927:2009-ed.3.0/Cor1:2012

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1

Automaticky přeložený název:

Koření - Stanovení cizí látky a obsahu cizorodých látek



NORMA vydána dne 7.9.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena22.00 bez DPH
22.00

Informace o normě:

Označení normy: ISO 927:2009-ed.3.0/Cor1:2012
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 7.9.2012
Kód zboží: NS-436854
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ISO 927:2009-ed.3.0

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
(Épices — Détermination de la teneur en matieres étrangeres)

Norma vydána dne 5.10.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 354.30


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.