Norma ISO 5564:1982 1.11.1982 náhled

ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method

Automaticky přeložený název:

Černý pepř a bílý pepř, celé nebo mleté ​​- Stanovení obsahu rekuperační - Metoda spektrofotometrická



NORMA vydána dne 1.11.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 354.30 bez DPH
1 354.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5564:1982
Datum vydání normy: 1.11.1982
Kód zboží: NS-433042
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 5564:1982 :

Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.