Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method
Automaticky přeložený název:
Černý pepř a bílý pepř, celé nebo mleté - Stanovení obsahu rekuperační - Metoda spektrofotometrická
NORMA vydána dne 1.11.1982
Označení normy: ISO 5564:1982
Datum vydání normy: 1.11.1982
Kód zboží: NS-433042
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.
19.10.1995
19.10.1995
19.10.1995
29.6.1995
1.12.1982
1.8.1981
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.