Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
Automaticky přeložený název:
Zelená káva - Příprava vzorků pro použití v senzorické analýzy
NORMA vydána dne 26.5.2008
Označení normy: ISO 6668:2008-ed.2.0
Datum vydání normy: 26.5.2008
Kód zboží: NS-434121
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
8.6.1995
29.9.1994
22.9.1994
20.12.2001
22.4.2008
20.11.2008
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.