Norma ISO 11817:1994 22.9.1994 náhled

ISO 11817:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Karl-Fischerova metoda (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 22.9.1994


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 350.20 bez DPH
1 350.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11817:1994
Datum vydání normy: 22.9.1994
Kód zboží: NS-423515
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.