Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Karl-Fischerova metoda (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 22.9.1994
Označení normy: ISO 11817:1994
Datum vydání normy: 22.9.1994
Kód zboží: NS-423515
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.