Norma ISO 11294:1994 29.9.1994 náhled

ISO 11294:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)

Automaticky přeložený název:

Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Metoda stanovení ztráty hmotnosti při 103 stupňů Celsia (Rutinní metoda)



NORMA vydána dne 29.9.1994


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 350.20 bez DPH
1 350.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11294:1994
Datum vydání normy: 29.9.1994
Kód zboží: NS-423011
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.