Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method
Automaticky přeložený název:
Zelená káva - Postup při kalibraci měřiče vlhkosti - Rutinní metoda
NORMA vydána dne 21.5.2012
Označení normy: ISO 24115:2012
Datum vydání normy: 21.5.2012
Kód zboží: NS-429825
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters for green coffee beans with reference samples (RSs). The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673). NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties. This International Standard is applicable to green coffee as beans.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.