Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method
Automaticky přeložený název:
Zelená káva - Postup při kalibraci měřiče vlhkosti - Rutinní metoda
NORMA vydána dne 21.5.2012
Označení normy: ISO 24115:2012
Datum vydání normy: 21.5.2012
Kód zboží: NS-429825
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters for green coffee beans with reference samples (RSs). The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673). NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties. This International Standard is applicable to green coffee as beans.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.