Norma ISO 24115:2012 21.5.2012 náhled

ISO 24115:2012

Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method

Automaticky přeložený název:

Zelená káva - Postup při kalibraci měřiče vlhkosti - Rutinní metoda



NORMA vydána dne 21.5.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 005.80 bez DPH
3 005.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 24115:2012
Datum vydání normy: 21.5.2012
Kód zboží: NS-429825
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotace textu normy ISO 24115:2012 :

Description / Abstract: This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters for green coffee beans with reference samples (RSs). The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673). NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties. This International Standard is applicable to green coffee as beans.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.