Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 2: Test methods
Automaticky přeložený název:
Koření - Saffron (Crocus sativus L.) - Část 2: Zkušební metody
NORMA vydána dne 16.9.2010
Označení normy: ISO 3632-2:2010-ed.2.0
Datum vydání normy: 16.9.2010
Kód zboží: NS-431420
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 3632-2:2010 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower. It is applicable to saffron: a) filaments and cut filaments; b) powder.
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.