Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification
Automaticky přeložený název:
Koření - Saffron (Crocus sativus L.) - Část 1: Specifikace
NORMA vydána dne 26.8.2011
Označení normy: ISO 3632-1:2011-ed.2.0
Datum vydání normy: 26.8.2011
Kód zboží: NS-431419
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 3632-1:2011 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It applies to saffron in both of the following forms: a) filaments and cut filaments; b) powder.
22.3.2001
19.10.1995
19.10.1995
19.10.1995
29.6.1995
1.12.1982
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.