Norma ISO 11162:2001 22.3.2001 náhled

ISO 11162:2001

Peppercorns (Piper nigrum L.) in brine — Specification and test methods

Automaticky přeložený název:

Pepře (Piper nigrum L.), ve slaném nálevu - Specifikace a zkušební metody



NORMA vydána dne 22.3.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2042.70 bez DPH
2 042.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11162:2001
Datum vydání normy: 22.3.2001
Kód zboží: NS-422900
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.