Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. The method of determination of dispersion
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Způsob stanovení disperze
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54047-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402926
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.08.2025 (Počet položek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.