Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. The method of determination of dispersion
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Způsob stanovení disperze
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54047-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402926
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Poslední aktualizace: 25.09.2025 (Počet položek: 2 235 489)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.