Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Reference method for measurement of pH
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Referenční metoda pro měření pH
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51478-99
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400250
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 25.07.2025 (Počet položek: 2 209 786)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.