Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of L-(+)-glytamic acid content
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení L - (+) - obsah kyseliny glytamic
NORMA vydána dne 1.1.2000
Označení normy: GOST R 51198-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2000
Kód zboží: NS-399848
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.