Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí valorigraph
NORMA vydána dne 1.3.2001
Označení normy: GOST R 51414-99
Datum vydání normy: 1.3.2001
Kód zboží: NS-400185
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.1986
1.1.1990
1.7.1986
NEPLATNÁ
1.7.1986
NEPLATNÁ
1.7.1990
1.1.1987
Poslední aktualizace: 15.07.2024 (Počet položek: 2 330 983)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.