Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food and food additives. General directions for the determinations of nitrogen by the kjeldahl method
Automaticky přeložený název:
Potraviny a potravinářské přídatné látky. Obecné pokyny pro stanovení dusíku podle Kjeldahlovy metody
NORMA vydána dne 1.1.1987
Označení normy: GOST 26889-86
Datum vydání normy: 1.1.1987
Kód zboží: NS-389736
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.