Norma GOST 31682-2012 1.7.2013 náhled

GOST 31682-2012

Confectionery. Methods of determination of total dry solids of cocoa in chocolate products

Automaticky přeložený název:

Cukrovinky. Metody stanovení celkové sušiny kakaa v čokoládových výrobcích



NORMA vydána dne 1.7.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 633.10 bez DPH
1 633.10

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31682-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393203
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Čokoláda

Anotace textu normy GOST 31682-2012 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.