Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of total dry solids of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení celkové sušiny kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31682-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393203
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.1.1995
1.1.1998
1.1.1998
1.1.1997
1.1.1997
NEPLATNÁ
1.1.1977
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.