Norma GOST 31681-2012 1.7.2013 náhled

GOST 31681-2012

Confectionery. Methods for determination of dry fat-free solids of milk content in chocolate products with milk

Automaticky přeložený název:

Cukrovinky. Metody pro stanovení suché tuku, bez pevných látek obsahu mléka v čokoládových výrobcích s mlékem



NORMA vydána dne 1.7.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 834.10 bez DPH
1 834.10

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31681-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393202
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Čokoláda

Anotace textu normy GOST 31681-2012 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 2.23

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.