Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods for determination of dry fat-free solids of milk content in chocolate products with milk
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody pro stanovení suché tuku, bez pevných látek obsahu mléka v čokoládových výrobcích s mlékem
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31681-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393202
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.