Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products, canned meat and meat-and vegetable products. Preparation of samples for laboratory analyses
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty, maso a masné konzervy, a rostlinných produktů. Příprava vzorků pro laboratorní rozbory
NORMA vydána dne 1.7.1986
Označení normy: GOST 26671-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1986
Kód zboží: NS-389613
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.