Norma GOST 32152-2013 1.7.2015 náhled

GOST 32152-2013

Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyric acids

Automaticky přeložený název:

Potraviny zpracovaných vajec drůbeže. Metody pro stanovení jantarová, mléčná a 3D hydroxibutyric kyselin



NORMA vydána dne 1.7.2015


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1759.10 bez DPH
1 759.10

Informace o normě:

Označení normy: GOST 32152-2013
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-393562
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.