Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda detekce salmonel
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53665-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402536
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.