NEPLATNÁ GOST R 53665-2009 1.1.2011 náhled

GOST R 53665-2009

Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda detekce salmonel



NORMA vydána dne 1.1.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1633.00 bez DPH
1 633.00

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 53665-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402536
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Anotace textu normy GOST R 53665-2009 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 8.12

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.