Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products of commercial poultry eggs processing. Microbiological analysis methods
Automaticky přeložený název:
Potraviny komerční zpracování vajec drůbeže. Mikrobiologické metody analýzy
NORMA vydána dne 1.7.2015
Označení normy: GOST 32149-2013
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-393560
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.06.2024 (Počet položek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.