Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, and ready-to-cook poultry meat. Sampling methods and preparing of samples for examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby, a ready-to-vařit drůbeží maso. Metody odběru vzorků a příprava vzorků ke zkouškám
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31467-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393033
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2012
1.7.2012
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.