Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat of rabbit. Method of bacteriological analysis
Automaticky přeložený název:
Maso králíka. Metoda analýzy bakteriologického
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 20235.2-74
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-384578
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.