Norma GOST 20235.2-74 1.7.1975 náhled

GOST 20235.2-74

Meat of rabbit. Method of bacteriological analysis

Automaticky přeložený název:

Maso králíka. Metoda analýzy bakteriologického



NORMA vydána dne 1.7.1975


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 903.60 bez DPH
2 903.60

Informace o normě:

Označení normy: GOST 20235.2-74
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-384578
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky
Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.