Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method of histological identification of composition
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Způsob identifikace histologického složení
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31479-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393040
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
NEPLATNÁ
1.1.1976
NEPLATNÁ
1.1.1977
NEPLATNÁ
1.1.1978
NEPLATNÁ
1.7.1980
NEPLATNÁ
1.7.1974
NEPLATNÁ
1.1.1993
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.