Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method of histological identification of composition
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Způsob identifikace histologického složení
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31479-2012
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393040
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.