Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Histological method of identification of plant carbohydrates additives
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Histologické způsob identifikace rostlin sacharidů přísady
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31500-2012
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393058
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
Amd. 12.23
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.