Norma GOST 31500-2012 1.7.2013 náhled

GOST 31500-2012

Meat and meat products. Histological method of identification of plant carbohydrates additives

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Histologické způsob identifikace rostlin sacharidů přísady



NORMA vydána dne 1.7.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1539.50 bez DPH
1 539.50

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31500-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393058
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy GOST 31500-2012 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 7.23

Amd. 12.23

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.