Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Histological method of identification of plant carbohydrates additives
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Histologické způsob identifikace rostlin sacharidů přísady
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31500-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393058
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
Amd. 12.23
NEPLATNÁ
1.1.1995
1.7.1975
1.7.1975
1.7.1975
NEPLATNÁ
1.1.1976
1.7.1976
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.