Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: DIN EN ISO 7208:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-246716
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.7.1977
1.12.1993
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.