Norma DIN 10332:1977-07 1.7.1977 náhled

DIN 10332:1977-07

Determination of fat content of cream; method according to Schulz and Kley.

Automaticky přeložený název:

Stanovení obsahu tuku ve smetaně; Způsob podle Schulze a Kley.



NORMA vydána dne 1.7.1977


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena582.60 bez DPH
582.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10332:1977-07
Datum vydání normy: 1.7.1977
Kód zboží: NS-182421
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotace textu normy DIN 10332:1977-07 :

Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Verfahren nach Schulz und Kley.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.