Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of fat content of cream; method according to Schulz and Kley.
Automaticky přeložený název:
Stanovení obsahu tuku ve smetaně; Způsob podle Schulze a Kley.
NORMA vydána dne 1.7.1977
Označení normy: DIN 10332:1977-07
Datum vydání normy: 1.7.1977
Kód zboží: NS-182421
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Verfahren nach Schulz und Kley.
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
1.10.2004
1.8.2002
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.