Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of the total solids content of milk and cream; reference method.
Automaticky přeložený název:
Stanovení celkového obsahu sušiny mléka a smetany; referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.10.1988
Označení normy: DIN 10348:1988-10
Datum vydání normy: 1.10.1988
Kód zboží: NS-182439
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Trockenmassegehaltes von Milch und Sahne (Rahm); Referenzverfahren.
NEPLATNÁ
1.9.2014
1.3.2009
1.3.2009
NEPLATNÁ
1.1.2006
1.3.2009
1.8.2013
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.