Norma DIN EN ISO 2450:2009-03 1.3.2009 náhled

DIN EN ISO 2450:2009-03

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).

Automaticky přeložený název:

Smetana - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.3.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 491.00 bez DPH
2 491.00

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 2450:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-245225
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotace textu normy DIN EN ISO 2450:2009-03 :

Sahne - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.