Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Smetana - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: DIN EN ISO 2450:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-245225
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Sahne - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.10.2009
1.3.2009
1.9.2007
1.6.2014
1.9.2007
NEPLATNÁ
1.6.2002
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.