Norma DIN EN ISO 5764:2009-10 1.10.2009 náhled

DIN EN ISO 5764:2009-10

Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method).

Automaticky přeložený název:

Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.10.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 692.40 bez DPH
2 692.40

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 5764:2009-10
Datum vydání normy: 1.10.2009
Kód zboží: NS-246307
Počet stran: 25
Přibližná hmotnost: 75 g (0.17 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotace textu normy DIN EN ISO 5764:2009-10 :

Milch - Bestimmung des Gefrierpunktes - Thermistor-Kryoskop-Verfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.