Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Neslazené zahuštěné mléko a slazené zahuštěné mléko - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: DIN EN ISO 1737:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-244359
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Kondensmilch und gezuckerte Kondensmilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.7.1977
1.12.1993
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.