Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.9.2004
Označení normy: DIN EN ISO 5534:2004-09
Datum vydání normy: 1.9.2004
Kód zboží: NS-246281
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren).
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.9.2014
NEPLATNÁ
1.5.2005
1.3.2009
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.8.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2025 (Počet položek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.