Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.9.2004
Označení normy: DIN EN ISO 5534:2004-09
Datum vydání normy: 1.9.2004
Kód zboží: NS-246281
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren).
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.9.2014
NEPLATNÁ
1.5.2005
1.3.2009
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.8.2013
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2025 (Počet položek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.