Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.5.2005
Označení normy: DIN EN ISO 1735:2005-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2005
Kód zboží: NS-244354
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Käse und Schmelzkäse - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.