Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 2: Fluorometric method for cheese.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorometric metoda pro sýr.
NORMA vydána dne 1.9.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 11816-2:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-295107
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse.
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.