Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method.
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 1: Stanovení mokrého lepku ručním vypíráním.
NORMA vydána dne 1.7.2007
Označení normy: DIN EN ISO 21415-1:2007-07
Datum vydání normy: 1.7.2007
Kód zboží: NS-244911
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens.
NEPLATNÁ
1.8.2014
1.9.2011
1.11.2012
1.12.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.7.2009
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.