Norma DIN EN ISO 21415-1:2007-07 1.7.2007 náhled

DIN EN ISO 21415-1:2007-07

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method.

Automaticky přeložený název:

Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 1: Stanovení mokrého lepku ručním vypíráním.



NORMA vydána dne 1.7.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 074.10 bez DPH
2 074.10

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 21415-1:2007-07
Datum vydání normy: 1.7.2007
Kód zboží: NS-244911
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 21415-1:2007-07 :

Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.