Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 1: Oilseeds and animal feeding stuffs.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva.
NORMA vydána dne 1.7.2009
Označení normy: DIN EN ISO 16634-1:2009-07
Datum vydání normy: 1.7.2009
Kód zboží: NS-244229
Počet stran: 41
Přibližná hmotnost: 123 g (0.27 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Krmiva
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 1: Ölsaatenschrote und Futtermittel.
1.8.2010
1.8.2010
1.6.1999
1.8.2002
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.12.2003
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 29.04.2025 (Počet položek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.