NEPLATNÁ DIN EN ISO 8534:2008-10 1.10.2008 náhled

DIN EN ISO 8534:2008-10

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).



NORMA vydána dne 1.10.2008


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2119.40 bez DPH
2 119.40

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 8534:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2008
Kód zboží: NS-247210
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 8534:2008-10 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.