Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).
NORMA vydána dne 1.10.2008
Označení normy: DIN EN ISO 8534:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2008
Kód zboží: NS-247210
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).
Poslední aktualizace: 29.04.2025 (Počet položek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.