Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1, and the total content of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in cereals, nuts and derived products - High performance liquid chromatographic method.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie.
NORMA vydána dne 1.9.2011
Označení normy: DIN EN ISO 16050:2011-09
Datum vydání normy: 1.9.2011
Kód zboží: NS-244120
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Ovoce a výrobky z ovoce
Lebensmittel - Bestimmung von Aflatoxin B1 und der Summe von Aflatoxin B1, B2, G1 und G2 in Getreiden, Nüssen und verwandten Produkten - Hochleistungsflüssigchromatographisches Verfahren.
Poslední aktualizace: 06.05.2025 (Počet položek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.